fbpx

Kölyök kutya teszt

Terápiás kutyák kiválasztása már kölyök korban: Kölyök kutya teszt

Terápiás kutyák felmérésére vonatkozó tesztünket mutatjuk be. Célunk, hogy segítsünk azoknak, akik kölyök kutyát szeretnének terápiás feladatokra nevelni, már korai életkorban felismerve azokat a jellemzőket, amelyek kiváló terápiás kutyává teszik kedvenceiket.

Miért fontos a korai tesztelés?

A terápiás kutyák kiválasztásánál kritikus fontosságú a megfelelő temperamentumú és képességű kutyák azonosítása. A korai tesztelés lehetővé teszi, hogy felmérjük a társaságkedvelési, a stresszkezelési képességeket, valamint az alapvető tulajdonságokat már kölyök korban, hogy  terápiás kutyának alkalmas  kölyök kutyát válasszon a gazdi.

Teszt kiértékelése:
– Társasági viselkedés tesztje : értékeljük, hogy a kölykök hogyan viselkednek emberek és más állatok társaságában.
– Stresszkezelési képesség : megfigyeljük, hogy a kölykök hogyan reagálnak a különböző stresszhelyzetekre.
-Alkalmazkodó képesség: teszteljük a kölykök azon képességét, hogy hogyan alkalmazkodnak az új környezetekhez és helyzetekhez.
– Empátia és megértés : megfigyeljük, hogy a kölykök hogyan reagálnak az emberi érzelmekre és hogyan kommunikálnak saját érzelmeikről.

Miért Minket Válasszon?
– Szakértői háttér : csapatunkat terápiás kutyák kiképzésében és tesztelésében jártas szakemberek alkotják.
– Személyre szabott útmutatás : a teszt eredményei alapján konkrét javaslatokat adunk a tesztelt kölyök kutyák alkalmasságáról, képzéséről.
-Elkötelezett közösség: fontos számunkra, hogy támogassuk az elkötelezett gazdikat ebben a hivatásban már a kezdetektől.

Lépj velünk kapcsolatba:
Ha szeretnéd felmérni még a kiválasztás előtt a kölyök kutyák terápiás potenciálját, vagy további információra van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.
Jelentkezz tesztünkre ma, kérd személyre szabott ajánlatunkat és tedd meg az első lépést afelé, hogy sikeresen elindulj a terápiás kutyás munka világába:
Telefon: +36301835305
E-mail: info@tappancssegitokutyasok.hu