fbpx

Temperamentum vizsgára felkészítés

Képzési helyszín: Budapest

Célunk, hogy kutyádat és Téged alaposan felkészítsünk a temperamentum vizsgára, amely kulcsfontosságú lépés a terápiás segítőkutyává válás folyamatában.

Programunk célkitűzései:
A 27/2009. (XII. 3.) SZMM rendelet alapján kialakított programunk célja, hogy biztosítsuk a terápiás segítőkutyák és gazdáik számára a szükséges képzést és támogatást a temperamentum vizsga sikeres teljesítéséhez.

A program tartalmazza:
– szakképzett kiképzőkkel való munka: csak olyan szakképzett kiképzőkkel dolgozunk, akik megfelelnek a rendeletben meghatározott szakmai követelményeknek, biztosítva ezzel a magas szintű oktatást és felkészülést.
– temperamentum vizsga előkészítése: részletes tájékoztatást és gyakorlati felkészítést nyújtunk a temperamentum vizsgához, amely magában foglalja a szociális készségek, engedelmesség, adaptációs képesség és stresszkezelés értékelését.

A felkészítés során kiemelt figyelmet fordítunk a következőkre:
– szociális készségek fejlesztése: a kutyák képesek lesznek különböző emberekkel és környezetekkel hatékonyan interakcióba lépni.
– alapengedelmességi tréning: biztosítjuk, hogy a kutyák megbízhatóan teljesítsenek alapvető engedelmességi feladatokban.
– adaptációs képesség: fejlesztjük a kutyák képességét, hogy alkalmazkodjanak a változó környezethez és stresszes helyzetekhez.
– vizsga eljárásrend: részletes tájékoztatást nyújtunk a vizsga lefolyásáról, követelményeiről és az értékelési szempontokról.
– próba vizsga lehetőségek több alkalommal: a vizsga előtti 5 hétben több lehetőséget is biztosítunk a vizsga lejáráshoz elejétől a végéig a vizsga helyszínén.

Miért minket válassz?
Programunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a 27/2009. (XII. 3.) SZMM rendelet által meghatározott szigorú követelményeknek. Szakképzett kiképzőink és a kutyákra szabott oktatási módszereink biztosítják, hogy Te és kutyád a lehető legjobb felkészültséggel rendelkezzen a temperamentum vizsga előtt. 
Temperamentum vizsga után biztosítjuk a helyszínt és a felkészítőt is a záróvizsgához.

Mennyibe kerül a képzés Budapesten?
A képzés díja: 120.000.- Ft/kutya 
A képzés 10 alkalmas, heti 1x 1,5 órában.
Amennyiben más egyesületen keresztül vizsgázol 30% pótdíjat kell fizetni.

Képzési helyszín: Dogsfort kutyaiskola, 1029 Budapest, Feketefej u.
Képzés időpontja: 2024. május 30. csütörtök 18:00-19:30. A 10 alkalmat előre megbeszéljük a nyaralások miatt.
Fontos! A képzés minimum 7 fő jelentkező esetén indul!

Hogyan épül fel a képzési terv a temperamentum vizsgára felkészítéstől a terápiás kutya záróvizsgáig?
A képzési idő mire vizsgázott terápiás kutyusod lesz minimum 1 év, ha a kutyusod tudja az alapengedelmes feladatokat STABILAN! 
Terápiás kutyás képzések, SZMSZ rendeletben szabályozott vizsgára felkészítés:
1.Temperamentum vizsgára felkészítés: 120.000.- Ft (10 alkalom). Amennyiben más egyesületen keresztül vizsgázol 30% pótdíjat kell fizetni)
2. Viselkedés valós terápiás helyzetben, záróvizsgára felkészítés: 180.000.- Ft (15 alkalom). Amennyiben más egyesületen keresztül vizsgázol 30% pótdíjat kell fizetni)
Az árak nem tartalmazzák a vizsgadíjakat!

MATESZE VIZSGASZABÁLYZAT: kattints ide

Jelentkezés képzésre

Ha szeretnél részt venni kutyusoddal a tanfolyamon kérlek vedd fel Velünk a kapcsolatot.

FONTOS! A tanfolyam jelentkezése után lesz egy személyes találkozó, ahol leteszteljük a kutyusod, hogy alkalmas-e terápiás kutyának és tudja-e az alapengedelmes feladatokat (ültetés, fektetés, helyben maradás, élelem letiltás, behívás inger gazdag környezetben, lábnál követés póráz nélkül, alapállás, klikkeres tanítás (a klikkeres tanítás nem kizáró, de mi klikkerrel oktatunk, tehát, ha nem használtad megtanítjuk).  A teszt díja: 15.000.- Ft. Ezt amennyiben elkezded nálunk a képzést beszámítjuk a képzés árába. 
A képzésre való jelentkezés, akkor válik véglegessé, ha a tanfolyam díj kifizetésre került!
Kollégánk a jelentkezés után 2-3 napon belül felveszi Veled a kapcsolatot. Átbeszélitek a részleteket és le egyeztetitek a személyes találkozó időpontját, ahol a kutyussal együtt várunk Benneteket a jelentkezés után 1 héten belül. Továbbá kiállításra kerül az átutalásos számla a teszt díjáról (15.000.- Ft), melyet e-mailben küldünk el Nektek.

Kérdés esetén keress minket az alábbi elérhetőségeken:
– Tel.: +3630 183 5305
– E-mail: info@tappancssegitokutyasok.hu