fbpx

Kutyás szülinap gyerekeknek

Különleges szülinapi élmények terápiás kutyáinkkal

Lepd meg gyermeked születésnapján egy különleges élménnyel, amely örök emlékként marad meg minden résztvevő szívében! Csapatunk készen áll arra, hogy varázslatosan emlékezetessé tegye a 6-12 éves gyerekek születésnapját. Mi vagyunk az elsődleges választás, ha olyan élményre vágysz, amely egyedülálló, szórakoztató és felejthetetlen.

Miért válassz minket?

  • terápiás kutyáink: csapatunkban különlegesen képzett terápiás kutyáink vannak, akik segítenek csökkenteni a stresszt, és fokozzák az örömöt és boldogságot minden résztvevő számára.

  • személyre szabott élmény: az előre egyeztetett helyszínen, bárhol, bármikor megrendezhetjük a szülinapi bulit, hogy Neked és gyermekednek kényelmes legyen.

  • professzionális szolgáltatás: tapasztalt csapatunk mindent megtesz azért, hogy a gyermeked szülinapja gördülékenyen és sikeresen teljen.

Szolgáltatásaink

Ha szeretnéd Te is feldobni a gyermeked szülinapját egy felejthetetlen élménnyel vedd fel velünk a kapcsolatot!

Állatasszisztált foglalkozások

Miért kutyával?

Az állatasszisztált foglalkozás olyan folyamatként határozható meg, amely során az állat jelenléte és/vagy a vele való közös tevékenység során az egyén fizikai, szociális, érzelmi és kognitív funkciói javulnak.

Az állatasszisztált foglalkozások kedvező hatásai több síkon is érzékelhetők:

fizikai síkon: stressz mutatók csökkennek; az endorfin (a test természetes fájdalomcsillapítójának) mennyisége megnő; immunrendszer működése javul;
érzelmi síkon: önbizalom fokozódik; kedélyállapot javul; fegyelem, motiváltság és felelősségérzet nő;
szociális síkon: enyhül a magányosság-érzet; nő a kezdeményező készség; javul a kapcsolatkialakítási képesség.

 

Csomagajánlatok

Alap csomag

25.000.- Ft

Haladó csomag

38.000.- Ft

VIP csomag

45.000.- Ft
Egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk! Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Amennyiben szeretné megrendelni a Kutyás szülinapi szolgáltatásunkat, kattintson a „Megrendelem” gombra. Egyedi ajánlatot is itt tud kérni! Dekorációk, kiegészítők és egyedi ajándékokra egyeztetés után tudunk ajánlatot adni.

Kérdés esetén hívjon minket a +3630 183 5305 telefonszámon.