fbpx

II. Kutyás Majális

Tiszafüred- Mancsos pancsoló

Csobbanj bele a kalandba: Kutyás Majális a Tisza-tavi Mancsos Pancsolóban!

A négylábú barátaink a gazdáikkal egy páratlan szórakoztató napra gyűlnek össze. Ragadjátok meg a lehetőséget, hogy részt vegyetek egy kivételes eseményen, ahol a kutyáké a főszerep.

Programok:

  • Megnyitó (11:00): Üdvözöljük a résztvevőket a Tisza-tavi napsütötte parton.

  • Tisza-tó Szépe – kutyás szépségverseny (11:15):  Részletekért kattints a linkre: https://tappancssegitokutyasok.hu/tisza-to-szepe-kutyas-szepsegverseny

  • Tiszafüredi kutyasuli bemutató (12:00 ): Csodáld meg a kiképzett kutyák lenyűgöző mutatványait, és inspirálódj a következő trükkök oktatásához.

  • Szépségverseny eredményhirdetése (12:45): Tarts velünk, amint kihirdetésre kerülnek a kutyás szépségverseny győztesei.

  • Szurkolók az Állatokért állatvédelmi előadás (13:15): Vegyél részt egy érdekes előadáson az állatvédelem fontosságáról, és tanuld meg, hogyan óvhatod a környezetedben élő négylábúakat.

  • Kihívás a Mancsos Segítőkért- Állatasszisztált ügyességi verseny (13:45) :Drukkolj az óvodásoknak és kisiskolások, ahol izgalmas versenyben teszik próbára ügyességüket. Óvodák és Iskolák jelentkezését várjuk. Kattints a linkre: https://tappancssegitokutyasok.hu/kihivas-a-mancsos-segitokert/

  • Ügyességi verseny eredményhirdetése (14:15): Ünnepeljük együtt a legügyesebbeket.

  • Tombola sorsolás (14:45): Izguljatok, mert itt derül ki, ki viszi haza a nap legkívánatosabb nyereményeit! 

  • Esemény zárása (15:15): Búcsúzóul megköszönjük a részvételt és a felejthetetlen emlékeket.

Gyermek programok egész napok:
– ugráló vár, kézműves foglalkozások
– VR élmény a VR Egerrel: https://www.facebook.com/vreger
– pancsolás a kutyusokkal a Tisza-tó-ban

Tombola értékesítés

Nyerj fantasztikus ajándékokat a tombola sorsoláson, miközben a befolyt összeggel a munkánkat támogatod!

Fődíjak:
1. 2 fő/2 éj kutyussal együtt Tiszafüreden Szitakötő Panzióba: https://furediszitakoto.hu/
2. 2 fő/1 éj kutyussal együtt Fancsalon a Pannonestnél: https://panonest.hu/
3. 2 db Kölyök vagy Alapfokú tanfolyamra szóló utalvány Tiszafüreden a Tiszafüredi Kutyasulinál: https://tiszafuredikutyasuli.hu/

Tombola ára: 1500.-Ft/ db, melyet a rendezvény helyszínén vagy előre, online is megvásárolható. A sorsolás és a nyeremény átvételére kizárólag a rendezvény helyszínén van lehetőség.
A fődíjon kívül egyéb értékes nyereményeket sorsolunk ki: minőségi egri borok, kutyás kiegészítők és felszerelések stb… Kiderül, hogy kik vihetik haza a legnagyobb nyereményeket.

Tombola előrendelés: info@tappancssegitokutyasok.hu 

A nap folyamán vásárolható finomságokkal, frissítővel és rengeteg kutyabarát tevékenységgel várunk minden résztvevőt. Készítsd fel  a családot, hozd el a négylábú társat és csatlakozz hozzánk egy emlékezetes napra, amit egy életen át őrizni fogtok!

A rendezvényre a kutyusokkal érkezőket kérjük, hogy a kutya oltási könyvét is hozzák magukkal. A szervezők kérhetik a bemutatását.

A rendezvény csak jól szocializált, 3 hónapnál nem régebben féregtelenített, a korának megfelelő oltásokkal rendelkező, chip azonosítóval ellátott kutyával látogatható! Tüzelő kutyával a rendezvény területén tartózkodni tilos!

Szervezők

Támogatók