fbpx

Kihívás a Mancsos Segítőkért-

Állatasszisztált ügyességi verseny

Kedves Pedagógusok!

Fedezzétek fel az állatokkal való együttműködés varázslatos világát a „Kihívás a Mancsos Segítőkért” ügyességi versenyünkön! Szeretettel várjuk az óvodás és alsó tagozatos iskolás gyerekeket, hogy csatlakozzanak ehhez az egyedülálló és felemelő élményhez, ahol a kihívások és a móka kéz a kézben járnak.

A Verseny Célja
Célunk, hogy a gyerekek játékos és interaktív módon ismerjék meg a terápiás kutyák fontos szerepét, miközben fejlesztik kommunikációs és problémamegoldó készségeiket. A verseny során a résztvevők különféle ügyességi feladatokat hajtanak végre terápiás kutyákkal, amelyek nem csak szórakoztatóak, de tanulságosak is.

Mit Kínálunk?
– Interaktív feladatok: különböző ügyességi pályákon mérkőznek meg a gyerekek, ahol a társaik a terápiás kutyák lesznek. Együtt kell átugraniuk akadályokat, navigálni különböző pályákon, és együtt kell működniük különféle játékos feladatokban.
– Készségfejlesztés: a verseny kiváló lehetőség a gyerekek számára, hogy fejlesszék a finommotorikus készségeiket, és elsajátítsák az állatokkal való megfelelő kommunikációt és bánásmódot.

A Verseny Nyereménye
A legügyesebb csapatok exkluzív terápiás kutyás élményfoglalkozást nyerhetnek intézményeik számára. Ezáltal a diákok személyes tapasztalatokat szerezhetnek az állatokkal történő foglalkozások pozitív hatásairól.

Kik jelentkezhetnek? (4 fős csoportokban)
– Óvodások korcsoportja: 2 fő középső és 2 fő nagycsoportos ovisokból álló csapatot alkothatnak.
– Kiskolások korcsoportja: az alsó tagozatos osztályokból, minden évfolyamból 1-1 fő versenyezhet.
Egy intézményből maximum 2 csoport jelentkezhet! A Az óvodások és az iskolások külön kategóriában fognak versenyezni.

Jelentkezés menete
A jelentkezés egyszerű! Küldjetek egy emailt az info@tappancssegitokutyasok.hu e-mail címre, ahol megadjátok az alábbi információkat:
– intézmény neve és címe
– jelentkező csoportok száma
– kapcsolattartó neve és telefonszáma

Ne hagyjátok ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy játékosan és interaktívan tanuljanak a gyerekek a terápiás kutyák csodálatos világáról, miközben fejlesztjük ügyességüket és kötődésüket az állatokhoz.

Kérdés esetén keressetek bennünket: 06301835305 vagy info@tappancssegitokutyasok.hu

Várunk szeretettel minden kis versenyzőt a „Kihívás a Mancsos Segítőkért” ügyességi versenyre!